Ние от PARKSYS имаме за цел да предложим решения за автоматизация на Вашия паркинг, независимо дали той е голям, среден или малък. Имаме разработени концепции за всички видове клиенти, като главното, в което сме се съсредоточили, е достъпната цена и богати възможности, без това да се отразява на качеството и надеждността.

Предлагаме различни решения за вашия паркинг

 1. Автоматизирани паркинг системи
 2. Паркинг системи с оператор
 3. Системи за броене и управление на автомобилния поток

Автоматизирани паркинг системи

 • Контрол на достъпа с дистанционно управление – Влизането и излизането от паркинга се усъществява с дистанционно управление. Има възможност за спиране и пускане на дистанционните управления по предварително зададени начална и крайна дата.

 • Контрол на достъпа с GSM комуникатор – Влизането и излизането от паркинга се осъществява чрез набирането на телефонен номер. Предварително се добавят телефонните номера на клиентите, които използват паркинга и само те могат да активират системата и съответно само те могат да вдигат бариерата. Сприането и пускането на телефонен номер става чрез SMS. Обажданията към този номер не се таксуват.
 • Контрол на достъпа с далекообхватна антена – На входа се поставят две далекообхватни антени за вход и изход. На стъклото на превозното средство се поставя стикер ( UHF), който от разтояние около 6-9 метра се прочита от антената и, ако е добавен в системата, бариерата се вдига. При този вариант има възможност да се наблюдава кога клиентаът е влязъл и излязъл. Има възможност за спиране и пускане на стикерите по предварително зададени начална и крайна дата.
 • Контрол на достъпа с RFID карта ( чип ). На входа се поставят един или два ( вход и изход по желание на клиента) четеца. След чекиране с картата на четеца бариерата се отваря. Има възможност за спиране и пускане на картите по предварително зададени начална и крайна дата.
 • Контрол на достъпа с КОД. На входа се поставят един или два ( вход и изход по желание на клиента) контролера с клавиатура. След въвеждане на кода бариерата се отваря. Има възможност за спиране и пускане на кода.
 • Платен достъп за почасово паркиране с входен и изходен терминал (паркинг колонки) с вграден платежен терминал за разплащане –
  За малки платени паркигни сме разработили бюджетна система, която ще се изплати изключително бързо и веднага ще започне да носи печалба на собствениците. За да постигнем това, ние сме патентовали и разработили съчетание между изходната колонка или входната колонка с платежен терминал. Не е необходимо да се заплаща на друго място, а цената на терминалът е съобразена с очакванията на клиентите.

Опция 1: заплащане на еднократна такса на входа, независимо от престоя;

Опция 2: заплащане на изхода на цена, съобразно престоя и зададена тарифа;

Във всички системи може да се имплементират един или повече начини на плащане: монети без ресто, монети с ресто, банкноти, кредитни/дебитни карти, SMS таксуване!

Към всяка система може да се добави, в зависимост от предпочитанията на клиента, система за абонаментно ползване – с карти за постоянни клиенти, за които собственикът определя срок и условия на валидност.